“Upgrade”

Nogle gange skal man starte forsigtigt ud og med tiden mærke efter om der er plads til mere. Som medlem kan du derfor altid tegne dig for et basis-medlemsskab og sidenhen mærke efter om du har mod på mere.

Har du det, så er det rigtig let at “upgrade” dit medlemsskab. Det gør du ved at skrive til formandfisk@copenwater.dk og i øvrigt overføre differencen mellem dit nuværende medlemsskab og det medlemsskab du ønsker. På den måde kan du hurtigt få adgang til flere af de trænings- og undervisningstilbud som klubben tilbyder.

Det er pt IKKE muligt at “downgrade” dit medlemsskab.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: