Vi er nomineret til homePrisen 2016

Skærmbillede 2016-09-05 kl. 14.27.56

VI ER NOMINERET
homePrisen er en pris, der gives som “et skulderklap til alt det, der gør en forskel i lokalmiljøet. De ting man er stolt af, når man bor i nærheden”.

Og ved I hvad – Copenwater er nomineret. Det er vi super glade og stolte over. Foruden den meget flotte 1. og 2. præmie, så gives der også en publikumspris. Den pris går til det initiativ som har fået flest stemmer.

Og her kommer du ind i billedet…

Hvis du derfor gerne vil hjælpe Copenwater med at modtage publikumsprisen, så gå ind på linket og find den lille “facebook-like-knap” og hjælp os på vej. Din stemme vil betyde meget for klubben, da vi på den måde forhåbentligt kan få lidt økonomisk hjælp til indkøb af grej til klubben. Vi ønske os fx. nogle våddragter, så nye kan få lov til at prøve sporten, vi ønsker os nogle bøjer, som kan være med til at forbedre vores sikkerhed. Og vi et par flere ønsker, som kan få ekstra vind i sejlene ved at du stemmer på Copenwater. På forhånd STOR tak 🙂

Stem her:
http://cliptomize.com/Clipbook/View/325716

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: