“Copenwater On Tour”

2016 synger på sidste vers – så først og fremmest TAK for et fantastisk 2016. Det har været livgivende, og alt muligt, at få få lov til at dele vores egen glæde ved at svømme i bølgen. Vi håber I har nydt det lige så meget som vi har. MEGET mere af det i 2017…

En del af det vi gerne vil gøre endnu mere ud af i 2017 er vores “Copenwater On tour” – altså at tage ud i SvømmeDanmark og her deltage i mange af de fantastiske event, som er her. Ja egentligt ikke kun i Danmark, men jo i vandet omkring os – fx også syd på.

I 2016 blev det til flere “Copenwater On Tour” – fx var der et par stykker som tog til Sverige, flere gange. Å-Simmet og Vidösternsimmet. Der var også nogle som var afsted i Gudenaaen, Vikingesvøm i Roskilde, Kryds Isefjorden, Christiansborg Rundt og en tur til Flakfortet.

Men hvad skal der ske i 2017 – hvilke bud har du på, hvad der skal med i “Copenwater On Tour”-kalenderen for 2017?

Kom med dit bud, så samler vi sammen og laver en egentlig  #CopenwaterOnTour 2017 Kalender.

Godt Nytår!

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: