Send børnene på Ocean Rescue Camp på Amager Strandpark.

– et samarbejde mellem DGI og Copenwater

Sidste år havde vi en fantastisk uge. Børnene lærte hurtigt hinanden, stranden og vandet at kende, og havde en skøn uge med masser af motion og frisk luft. Alle fik testet deres formåen og nogle endda rykket lidt på egne grænser. Utryghed overfor havvand blev gjort til skamme, og alle forældre meldte om glade og trætte børn om aftenen.
Derfor gentager vi arrangementet igen i år.
Tilbuddet er et heldags-tilbud fyldt med action i hele uge 26. Ungerne afleveres kl. 8:00 og hentes igen kl. 16:00 mandag til fredag.

I løbet ad ugen lærer børnene ting som livredning, førstehjælp, sikkerhed på strand og i vandet og modtager svømmeundervisning i åbent vand af klubbens dygtige svømmetrænere.
Der vil også være andre aktiviteter i samarbejde med områdets øvrige foreninger, fx Kajak-roning, Stand-Up Paddle med Copenhagen Water Sports, skattejagt og undervisning fra Naturskolen. Målsætningen med ugen at et gøre deltagerne fortrolige med svømning i åbent vand og give dem færdigheder indenfor førstehjælp og livredning, og så selvfølgelig at have det sjovt og møde nye kammerater med samme interesse.
Prisen for at deltage er 2.450 kr. og der vil være inkluderet frokost 5 alle dage. Prisen inkluderer også signal badehætte, T-shirt og våddragt, som børnene kan beholde. Der vil også være mulighed for at låne dykkerbriller, snorkel, maske og finner i løbet ad ugen. Deltagerne skal være i aldersgruppen 8-12 år og kunne svømme, for at kunne deltage.

http://www.dgi.dk/201721756000

Leave a Reply

%d bloggers like this: