Ironman-ruten Galore

Der er ingen tvivl om, at vi er glade for vores “hjemme-bane” – ja faktisk påstår vi jo lidt muntert, at Amager Strandpark faktisk er VORES strandpark.

I slutningen af august afholdes der her velnok det største triathlon-event på dansk jord – og sørme om det ikke er i vores Amager Strandpark at løjerne starter? Jo, 3800 mester svømning står den på før de seje deltagere springer på cyklen for at cykle 180 Km og herefter afslutte med et marathon-løb i Københavns gader.

Og mon der er nogen som kender Amager Strandpark bedre end vi? Det tror vi faktisk ikke – derfor inviterer vi Ironman’s og Ironman’s in spe til en tur rundt på ruten – vi ved om nogen hvordan bølgen skal skæres for at oplevelsen og performance er lige i skabet den 20.August 2017.

Er du selv triathlet, eller måske kender en, så er det eventet du skal deltage i.

Nævnte vi at der NATURLIGVIS er hjemmebagte snegle efter turen rundt? 😉

Læs mere her:

https://www.facebook.com/events/883143605168083/

 

One comment

  1. Rikke Ingelsson

    Jeg vil gerne melde mig til svøm 8. aug (Irobman ugen)

Leave a Reply

%d bloggers like this: