Vintersvømning, det nye sort.

Det er meget tydeligt, at vi i 2019, og også her i starten af 2020, ser en stærkt stigende interesse for vintersvømning. Dagligt møder 5-6-7-8-9-10 fisk op ved Den Blå Foreningsby v. Amager Strandpark og svømmer sig en tur. Der er ikke tale om længderekorder, men der svømmes. Nogle med våddragt, enkelte uden.

Og der hygges gevaldigt og særlig hyggen trækker. En kop varm the, måske en kanelsnegl, ja det skaber bare god stemning.

Efter årsskiftet er det nu også blevet muligt at tilgå Det flydende Foreningshus v. Nordhavn. Klubben er medlem her og de af vores medlemmer der vælger aktivitetstilbudet her, de har adgang til omklædning og en dejlig varm sauna. Det tilbud forventer klubben sig meget af. Rammerne her er helt nye og super indbydende.

 

4 comments

 1. Anita

  Vil gerne være medlem vintersvømmer ved Amager Strand, hvad gør jeg. Mvh Anita

 2. Hej Anita – tak for din kommentar. Vi svømmer hver hverdag morgen fra Den Blå Foreningsby v. Amager Strandpark kl. 06:30. Vi springer i vandet her, så kom gerne i lidt god tid. Jeg mangler at forstå om du allerede ER medlem af Copenwater, elle rom du ønsker det? Dbh og på vegne af Copenwater – Hans Henrik

 3. Knud Erik Petersen

  Hej, hvilke våddragter bruge man, er det 6 mm? og hvor man man købe dem? BH Knud Erik:-)

 4. Hej Knud Erik
  Der findes mange forskellige slags våddragter, der alle er forskellige alt afhængigt af hvilke svømmefærdigheder du har.
  Et godt råd er ALTID at prøve din dragt inden du køber. Derfor er det en mindre god idé at købe online, også selv om du måske kan spare 20%.
  Søg på google 😉
  De bedste hilsner
  Copenwater

Leave a Reply

%d bloggers like this: