Vintersvømning, det nye sort.

Det er meget tydeligt, at vi i 2019, og også her i starten af 2020, ser en stærkt stigende interesse for vintersvømning. Dagligt møder 5-6-7-8-9-10 fisk op ved Den Blå Foreningsby v. Amager Strandpark og svømmer sig en tur. Der er ikke tale om længderekorder, men der svømmes. Nogle med våddragt, enkelte uden.

Og der hygges gevaldigt og særlig hyggen trækker. En kop varm the, måske en kanelsnegl, ja det skaber bare god stemning.

Efter årsskiftet er det nu også blevet muligt at tilgå Det flydende Foreningshus v. Nordhavn. Klubben er medlem her og de af vores medlemmer der vælger aktivitetstilbudet her, de har adgang til omklædning og en dejlig varm sauna. Det tilbud forventer klubben sig meget af. Rammerne her er helt nye og super indbydende.

 

2 comments

  1. Anita

    Vil gerne være medlem vintersvømmer ved Amager Strand, hvad gør jeg. Mvh Anita

  2. Hej Anita – tak for din kommentar. Vi svømmer hver hverdag morgen fra Den Blå Foreningsby v. Amager Strandpark kl. 06:30. Vi springer i vandet her, så kom gerne i lidt god tid. Jeg mangler at forstå om du allerede ER medlem af Copenwater, elle rom du ønsker det? Dbh og på vegne af Copenwater – Hans Henrik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: