Begynder – niveau 1

Hvornår?

Fra 12. september 2017:
Tirsdage 20:00-21:00 (bane 6) i Frankrigsgade Svømmehal på Amager.

Holdet er for dig, der ønsker at lære at svømme crawl. Selvom du ingen erfaring har med crawl er der plads til dig. Fokus for træningen er crawlteknik fra bunden af samt vandføling. Det er tilladt at svømme brystsvømning, men fokus vil være på, at du lærer at svømme crawl. Og hvis du kommer hver gang, kan vi næsten også garantere at du lærer det!

Holdet er desværre ikke for svømmere med decideret vandskræk, da dette kræver en anden type undervisning. Vi anbefaler, at du finder en personlig træner eller et vandskrækhold.

Fokuspunkter for holdet

Træneren vil i løbet af sæsonen introducere dig til principperne for crawlsvømning, og du vil lave grundlæggende øvelser, der vil gøre crawlsvømning mere overskuelig, så du kan lære stilarten fra bunden af. De fleste af øvelserne kan du også øve på egen hånd i andre svømmehaller.

Pris
For deltagelse i resten af 2017 skal du betale halvårsmedlemskab inkl. kontingent (=1.400 kr.) (800 kr hvis du var halvårsmedlem i foråret eller OW medlem). Se mere her: http://copenwater.dk/medlemskab/