Det Flydende Aktivitetshus

Det Flydende Aktivitetshus i Nordhavn er et fælles-foreningshus med flotte rammer for vandsport, bygget i 2018. Faciliteten udgøres af omklædningsrum, en sauna og et klubhus. Copenwater er en af de 5 tilknyttede foreninger, som kan tilbyde adgang til Det Flydende Aktivitetshus. de fleste mandage i vinterhalvåret. Vi er en frivilligbaseret forening med fokus på svømning i åbent vand, og vi afholder fællestræninger fra foreningshuset i Nordhavn og Amager Strandpark

Adgang til Det Flydende Aktivitetshus med Copenwater
Det er muligt enten at sikre sig adgang til sauna, omklædning og aktivitetshus (basismedlemskab + 500 kr. årligt) ELLER adgang til omklædning og aktivitetshus (kontingent + 150 kr. årligt).

I sauna-medlemskabet får du udleveret en personlig nøgle, der giver dig ubegrænset adgang til faciliteten. I omklædnings- og aktivitetshus-medlemskabet får du adgang med en app til det Det Flydende Aktivitetshus.

Der er adgang til anlægget døgnet rundt. Saunaen er tændt kl. 06 – 22 alle dage.

Udlevering af armbånd
Vi uddeler armbånd ved fremmøde på Det Flydende Aktivitetshus. Vi melder tidspunkterne ud til de tilmeldte.

Venteliste?
Er man tilmeldt ventelisten har man en god chance for at få saunaadgang, når vi får flere pladser. Det kræver basismedlemskab at være med på ventelisten (250 kr. i årligt kontingent). Se mere under medlemskab.

COVID-19 restriktioner
Der er pr. den 29. oktober 2020 indført en række restriktioner for brugen af Det Flydende Aktivitetshus grundet covid-19:
– Max. 10 personer i klubhuset.
– Max. 6 personer i saunaen.
– Max. 15 minutter i saunaen.
– Børn kan benytte saunaen i følgeskab med én voksen på hverdage indtil kl. 16.30. Barnet skal sidde sammen med den voksne indenfor samme siddeområde. Voksen samt barn tæller som 1 person.
– Krav om brug af mundbind inde i klubhuset, men hverken i omklædning, saunaen eller udendørs på anlægget.

Læs den fulde beskrivelse her: Covid-19 retningslinjer Flydende aktivitetshus okt. 2020.

Har du spørgsmål kan du kontakte os på formandfisk@copenwater.dk.