Det Flydende Aktivitetshus

Det Flydende Aktivitetshus i Nordhavn er et fælles-foreningshus med flotte rammer for vandsport, bygget i 2018. Faciliteten udgøres af omklædningsrum, en sauna og et klubhus. Copenwater er en af de 5 tilknyttede foreninger, som kan tilbyde adgang til Det Flydende Aktivitetshus. de fleste mandage i vinterhalvåret. Vi er en frivilligbaseret forening med fokus på svømning i åbent vand, og vi afholder fællestræninger fra foreningshuset i Nordhavn og Amager Strandpark

Adgang til Det Flydende Aktivitetshus med Copenwater
Det er muligt enten at sikre sig adgang til sauna, omklædning og aktivitetshus (basismedlemskab + 500 kr. årligt) ELLER adgang til omklædning og aktivitetshus (kontingent + 150 kr. årligt).

Du får en personlig nøgle, der giver dig ubegrænset adgang til faciliteten. Der er adgang til anlægget dagligt og saunaen er tændt kl. 06 – 22 alle dage.

Udlevering af armbånd
Vi uddeler armbånd ved fremmøde på Det Flydende Aktivitetshus. Dette aftales direkte med husets administrationsansvarlige.

Venteliste
Er man tilmeldt ventelisten har man en god chance for at få saunaadgang ved tilmelding til en ny sæson, som er ved årsskiftet. Det kræver basismedlemskab at være med på ventelisten (250 kr. i årligt kontingent). Se mere under medlemskab.

Har du spørgsmål kan du kontakte os på formandfisk@copenwater.dk.