Det Flydende Aktivitetshus


Det spritnye Flydende Aktivitetshus i Nordhavn tilbyder superlækre rammer for de fisk, der har ventet på muligheden for at få adgang til et dyp i vandet, ja måske ligefrem en lille svømmetur og SAMTIDIGT have muligheden for at komme i en ny, moderne og varm sauna bagefter.

Venteliste
De første 100 har sikret sig saunaadgang og vi har oprettet en venteliste. Vi arbejder for at kunne åbne op for 50-100 flere saunaadgange. Aftalen med de fire andre foreninger er, at se tiden lidt an og løbende vurdere om der kan åbnes op for flere. Med andre ord kan vi ikke love det, men mon ikke?

Er man tilmeldt ventelisten har man en god chance for at få saunaadgang. Det kræver basismedlemskab (250 kr. i kontingent) at være med på ventelisten, som til gengæld er gratis. Se mere under medlemskab.

Brugeradgang til Det Flydende Aktivitetshus med Copenwater
Det er muligt enten at sikre sig adgang til sauna, omklædning og aktivitetshus (basismedlemskab + 500 kr. årligt) ELLER adgang til omklædning og aktivitetshus (kontingent + 150 kr. årligt).

I medlemsskabet får du udleveret en personlig nøgle, der giver dig ubegrænset adgang til faciliteterne. Den udleveres til medlemmerne ved fremmøde i Det Flydende Aktivitetshus på annoncerede tidspunkter.

Udlevering af armbånd
Vi uddeler armbånd i faciliteten i samarbejde med foreningen NorVin. Du kan holde dig opdateret om tiderne på deres hjemmeside: http://nordhavnvinterbaderklub.dk/begivenheder.htm

Har du spørgsmål kan du kontakte os på formandfisk@copenwater.dk.