OW Masters & Tri – niveau 4

Hvornår?
Fra 11. september 2017:

Mandage 20:00-22:00 (bane 3+4)
Onsdage  21:00-22:30 (bane 7+8) – begge dage i Bellahøj Svømmestadion

Der er ingen tvivl om, at du er glad for vand. Du har en stor erfaring med svømning, du svømmer godt, flere kalder dig en hurtig fisk. Du har erkendt, at svømning i Åbent Vand sæsonen ikke er nok til, at du kommer op på det næste niveau og søger nu at forbedre dine resultater ved at kunne øve teknik og distance i vinterhalvåret. Du svømmer gerne længere distancer og når du er i form anser du ikke 3-4-5km for noget problem.

Fokuspunkter for holdet

Træningen foregår for stor deles vedkommende som selvtræning, du ved allerede en masse om teknik og er derfor selvhjulpet. Fra tid til anden vil der være en decideret træner på kanten, men ikke hver gang. Selvfølgeligt vil der være opsyn. Og nogle gange også en træner på kanten

Du vil blive udfordret af dine holdkammerater, der alle vil være dygtige svømmere – I vil dele tips, tricks og erfaring. Der vil være fokus på udholdenhed og distancetræning. Som udgangspunkt skal du forvente at blive presset, hvis du ikke kan svømme 1:40/100m og 3,5km på en time.

Pris
For deltagelse i resten af 2017 skal du betale 499 kr. (kun 250 hvis du allerede har basismedlemskab). Se mere her: https://copenwater.dk/medlemskab/
Holdet er en ny satsning og derfor holder vi prisen lav. Hvis tilslutningen er god fortsætter vi holdet i 2018 og forhåbentlig til en fortsat fornuftig pris.

Advertisements