Om

Vi er Københavns åbent vand svømmeklub. Vi blev stiftet i marts 2015. Vores mål er klart: Vi ønsker at være med til at udvikle og sprede glæden ved at svømme i åbent vand.

I Copenwater får du åbent vand, naturoplevelser, en klub, undervisning, konkurrence, sammenhold og meget mere. Der er plads til alle, uanset niveau, så kom og vær med!

Åbentvandssvømning, eller ‘open water’, er en sport i rivende vækst. Flere og flere hopper i bølgen og samtidig vokser behovet for råd og vejledning, fællesskab og sikkerhed. Copenwater er sat i verden for at skabe netop dette, og er for dig, der gerne vil svømme i åbent vand og blive bedre.

I Copenwater brænder vi for åbentvandssvømning, og vi anser det som en sport med sin egen berettigelse. Sporten er nært beslægtet med bassinsvømning og har også en række lighedspunkter med vinterbadning samt kystlivredningssporten. Men åbentvandssvømning er samtidig også noget helt andet. Der er højt til loftet og langt til bunden, og man svømmer mellem bølger, saltvand, dyreliv og altid sammen med andre.

Mange åbent vand svømmere siger, at det  er meget sjovere at svømme i det fri end at tælle fliser i svømmehallen – og det kan vi kun give dem ret i!