Let øvet – niveau 2

Som noget nyt har vi let øvet holdet, som ligger mellem begynder og øvet.

Hvornår:

Der er undervisning mandag og torsdag kl.18-19.15 fra 1. juni til 14. september.

En typisk let øvet svømmer:

Let øvet holdet er for dig der allerede har gjort dig bekendtskab med åbent vand svømning, du har måske allerede svømmet Christiansborg Rundt eller lignende (men dette er ikke et krav). Du har ikke nødvendigvis den bedste svømmeteknik og du har ikke svømmet lange ture (over 3 km), i hvert fald ikke mere en nogle gange.Du føler dig tryk ved at svømme i havet – men det kan stadigvæk godt være skræmmende fx at svømme mere end 30 meter ude fra kysten samt i store bølger.

Fokuspunkter for holdet:

På let øvet holdet bygger vi videre på dine evner og øver det der stadigvæk kan være svært eller hårdt. Vi træner de klassiske åbent vand elementer som orientering, korrekt brug af våddragt, svømning i en gruppe, konditionsopbygning, opmærksomhed på vejrforhold samt sikkerhed og bjærgning. Du vil få vejledning i god crawlteknik, så du får mest ud af dit arbejde i vandet.

Vi vil også træne mere specifikke ting, så som: starter fra land og vand, svømning i bølger (når vejret tillader det) samt give dig gode råd til din træning.

Vi kan hjælpe dig med at træne mod et mål – fx et åbent vand stævne eller tid på en distance.

NB: Det vil være muligt at skifte hold i løbet af sæsonen, hvis niveauet ikke lige passer dig eller at du forbedrer dig hurtigt. Kontakt din træner og så finder vi ud af det.