Øvet – niveau 3

Hvornår:

Der er undervisning mandag og torsdag kl.18-19.15 fra 1. juni til 14. september.

Typiske øvede svømmere:

Du elsker svømning i åbent vand. Du er enten konkurrencesvømmer med lyst til en ny udfordring, eller triatlet eller dygtig motionist med åbent vand erfaring. Det er en fordel hvis du har deltaget i et par åbent vand stævner, men ikke et krav. Du er en habil svømmer og du ønsker at blive bedre til åbentvandssvømning. Du har ikke noget problem med at svømme 3 km.

Fokuspunkter for holdet:

På holdet vil der være fokus på teknik, fart og sikkerhed samt træning af konkurrencesituationer. Du vil blive fysisk udfordret af dine holdkammerater og trænerne, som er erfarnedygtige åbentvandssvømmere. Vi svømmer oftest længere distancer (2,5-5 km, alt efter behov) på den 1½ time vi har undervisning i. Vi træner også specifikke ting som bølgesvømning, din position i vandet, drafting, triatlon-skift, mm.

Vi giver gode råd til crawlteknik, træningsplanlægning (fx frem mod en 5 eller 10 km), konkurrencesituationer, og andet du har spørgsmål om.

NB: Det vil være muligt at skifte hold i løbet af sæsonen, hvis niveauet ikke lige passer dig eller at du forbedrer dig hurtigt. Kontakt din træner og så finder vi ud af det.